Våra medarbetare

Mia Eklund

Legitimerad Naprapat

013-13 01 15


mia.eklund@praxis.se

Mia avslutade sin 4-åriga naprapatutbildning 1992 och har sedan dess arbetat i Linköping. De första åren i rehabteam på större friskvårdsanläggning och sedan 2003 på Praxis som hon är en av grundarna till.

Mia är parallellt med arbetet på kliniken lärare på Bergqvist massageutbildningar samt engagerad i Svenska naprapatförbundets styrelse med forskning och fortbildning som huvudintresse. Mia är en frekvent besökare på fortbildningskurser och medicinska kongresser och brinner för sitt yrke och dess utveckling. Hon är i sitt kliniska arbete i första hand inriktad mot rygg och skulder/nack-besvär men välkomnar naturligtvis alla patienter med besvär från ryggrad, muskler eller leder oavsett lokalisation.

Cia Nilsson

Legitimerad Naprapat

013-13 01 15


cia.nilsson@praxis.se

Cia är legitimerad Naprapat och blev färdig med sin utbildning 2005. Cia startade sin verksamhet i Eskilstuna men är nu en av medarbetarna på Praxis i Linköping. Cia har sen 1/1 2016 avtal med landstinget. Du behöver ingen remiss och patientavgiften är 200 kr och frikort gäller. Ungdomar under 20 år är kostandsfritt. Uteblivet besök eller återbud inom 24h debiteras. Frikort gäller då ej.

Cia har bl a följande fortbildningar:
• Medicinsk Akupunktur
• Ortomolekylär Medicin
• Nervmobilisering
• Traditionell kinesisk akupunktur
• Certifierad mammamage-tränare
• Medicinsk/ Kundalini-yogalärare

Tomas Walhelm

Legitimerad Naprapat

013-13 01 15


tomas.walhelm@praxis.se

Tomas avslutade sin naprapatutbildning 2010 och har efter sin examen arbetat i Skåne och i Norge där han bland annat utöver klinikarbetet varit medicinskt ansvarig för ishockeylag. Tomas välkomnar patienter med besvär ifrån muskler och leder oavsett om det gäller rygg/nacke eller armbågar,höfter, knän fötter osv. Sedan våren 2017 studerar Tomas på läkarprogrammet i Linköping och arbetar under tiden ett par dagar i veckan som naprapat på Praxis.

Tomas har gått bland annat följande fortbildningar:
• Dry Needling, nålbehandling med fokus på muskelbehandling
• Yrselbesvär
• Personlig tränare inom styrketräning
• Löpteknik

Evelina Sällberg

Certifierad Massör

013-13 01 15


evelina.sallberg@praxis.se

Evelina har en 2-årig yrkesutbildning till massage och friskvårdsterapeut hos Bergqvist Massage och Friskvårdsutbildningar i Linköping (2006-2008). Studierna omfattades av bland annat anatomi, manuell medicin(massage, stretching, undersökningsmetodik), grundkurs i medicin, och friskvård.

Därutöver har Evelina fortbildat sig inom Triggerpunktsbehandling och Thoracal mobilisering enligt Lotorpsmetoden. Direkt efter sin utbildning engagerades Evelina till Praxis 2008. Hon tar i första hand emot patienter på Praxis men är också är ute på företag och masserar vilket är väldigt uppskattat av personalen. Friskvårdstjänster är också avdragsgilla för företag.