Våra medarbetare

Mia Eklund

Legitimerad Naprapat
mia.eklund@praxis.se

Mia avslutade sin 4-åriga naprapatutbildning 1992 och har sedan dess arbetat som naprapat i Linköping. De första åren i rehabteam på större friskvårdsanläggning och sedan 2003 på Praxis som hon är en av grundarna till.

Mia har parallellt med arbetet på Praxis haft andra uppdrag utifrån sin yrkesroll. Att föreläsa och utbilda inom området manuell medicin har varit en viktig del. I 10 års tid satt Mia också i styrelsen för Svenska naprapatförbundet med forskning och fortbildning som ansvarsområden.

Mia brinner för sitt yrke och dess utveckling och har kontinuerligt fortbildat sig och med intresse följt forskningen inom sitt område. Hon är i sitt kliniska arbete i första hand inriktad mot rygg och skulder/nack-besvär men välkomnar alla patienter med besvär från ryggrad, muskler eller leder oavsett lokalisation.

Malin Gustavsson

Legitimerad Naprapat
malin.gustavsson@praxis.se

Malin har varit verksam som naprapat sedan 2012. Hon behandlar både akuta och långvariga besvär i hela rörelseapparaten och ser alltid till helheten i både diagnostik och behandling.

Vid sidan av klinikarbetet så undervisar hon på Bergqvist Massage och Friskvårdsutbildningar.

Malin är vidareutbildad inom bland annat medicinsk akupunktur och är certifiertad MammaMage-tränare.

Camilla Eklind

Legitimerad Naprapat
camilla.eklind@praxis.se

Camilla är utbildad naprapat sedan 2011. Hon behandlar både akuta och långvarig besvär från hela rörelseapparaten och ser alltid till helheten i sina patienter.

Camilla är vidareutbildad inom bland annat medicinsk akupunktur.

Emilie Tibell​

Massageterapeut och Kinesiolog
emilie.tibell@praxis.se

Emilie gick 2018 ut sin utbildning till Medicinsk massageterapeut. Det
är en 2-årig utbildning som innefattar anatomisk och grundmedicinska kunskaper, manuell medicin (massage, stretching), triggerpunkter, thoracal mobilisering enligt Lotorpsmetoden och även träning, kost och näringslära, ergonomi mm.

Emilie är sedan 2016 även utbildad Kinesiolog. En kinesiologi behandling består bl.a. av att stimulera akupunkturpunkter och reflexpunkter genom tryck/beröring (akupressur). Kinesiologin kan liksom akupunktur hjälpa till med olika besvär genom att stimulera kroppens egen självläkningsförmåga.

Emilie har följande fortbildningar: Kinesiology tejpning, Strain- och counterstrain metoden, Koppning, Käkledsterapeut.