Mia Eklund

Legitimerad Naprapat

013130115

mia.eklund@praxis.se

Mia avslutade sin 4-åriga naprapatutbildning 1992 och har sedan dess arbetat i Linköping. De första åren i rehabteam på större friskvårdsanläggning och sedan 2003 på Praxis som hon är en av grundarna till.

Mia är parallellt med arbetet på kliniken lärare på Bergqvist massageutbildningar samt engagerad i Svenska naprapatförbundets styrelse med forskning och fortbildning som huvudintresse. Mia är en frekvent besökare på fortbildningskurser och medicinska kongresser och brinner för sitt yrke och dess utveckling. Hon är i sitt kliniska arbete i första hand inriktad mot rygg och skulder/nack-besvär men välkomnar naturligtvis alla patienter med besvär från ryggrad, muskler eller leder oavsett lokalisation.

Cia Nilsson

Legitimerad Naprapat

013130115

cia.nilsson@praxis.se

Cia är legitimerad Naprapat och blev färdig med sin utbildning 2005. Cia startade sin verksamhet i Eskilstuna men är nu en av medarbetarna på Praxis i Linköping.

Cia har bl a följande fortbildningar:
• Medicinsk Akupunktur
• Ortomolekylär Medicin
• Nervmobilisering
• Traditionell kinesisk akupunktur
• Certifierad mammamage-tränare
• Medicinsk/ Kundalini-yogalärare

Tomas Walhelm

Legitimerad Naprapat

013130115

tomas.walhelm@praxis.se

Tomas avslutade sin naprapatutbildning 2010 och har efter sin examen arbetat i Skåne och i Norge där han bland annat utöver klinikarbetet varit medicinskt ansvarig för ishockeylag. Tomas välkomnar patienter med besvär ifrån muskler och leder oavsett om det gäller rygg/nacke eller armbågar,höfter, knän fötter osv. Sedan våren 2017 studerar Tomas på läkarprogrammet i Linköping och arbetar under tiden ett par dagar i veckan som naprapat på Praxis.

Tomas har gått bland annat följande fortbildningar:
• Dry Needling, nålbehandling med fokus på muskelbehandling
• Yrselbesvär
• Personlig tränare inom styrketräning
• Löpteknik

Evelina Sällberg

Certifierad Massör

013130115

evelina.sallberg@praxis.se

Evelina har en 2-årig yrkesutbildning till massage och friskvårdsterapeut hos Bergqvist Massage och Friskvårdsutbildningar i Linköping (2006-2008). Studierna omfattades av bland annat anatomi, manuell medicin(massage, stretching, undersökningsmetodik), grundkurs i medicin, och friskvård.

Därutöver har Evelina fortbildat sig inom Triggerpunktsbehandling och Thoracal mobilisering enligt Lotorpsmetoden. Direkt efter sin utbildning engagerades Evelina till Praxis 2008. Hon tar i första hand emot patienter på Praxis men är också är ute på företag och masserar vilket är väldigt uppskattat av personalen. Friskvårdstjänster är också avdragsgilla för företag.