NAPRAPATI OCH MASSAGE BEHANDLINGAR

Om du letar efter effektiva behandlingar för muskulära smärttillstånd, har du kommit till rätt ställe. Vi erbjuder Naprapati och Massage, specialiserade behandlingar designade för att lindra rygg-, nack-, led- och muskelbesvär. Dessa behandlingar kan hjälpa din kropp att förbättra sin funktion och öka motståndskraften mot belastning. Genom att använda en kombination av manuell terapi, rehabilitering och förebyggande vård, kan vi hjälpa dig att minska smärtan och förbättra ditt välbefinnande. Våra behandlingar är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och mål, vilket ger dig den bästa möjliga resultaten. Så vänta inte, upptäck lättnaden med Naprapati och Massage idag.

NAPRAPATI

Naprapati är en behandlingsform för rygg-, nack-, led- och muskelbesvär.

Undersökning och behandling präglas av ett helhetstänkande där kroppen betraktas som en funktionell helhet. Det finns i dag ca 1200 aktiva naprapater i Sverige och naprapater är den största yrkesgruppen inom avancerad Manuell medicin.

Naprapaten förebygger, utreder och behandlar funktionsrubbningar och smärttillstånd i ryggrad, leder och muskler – akuta såväl som långvariga.

MASSAGE

Massage ger effektiv hjälp vid olika muskulära smärttillstånd.

Massagen ökar syretransporten till musklerna och ger en förbättrad funktion och ökad motståndskraft mot belastning. Vid redan uppkomna besvär kan massagen påskynda läkning, återhämtning och rehabilitering.

Behandling föregås av undersökning för att lokalisera orsaker till eventuella problem. Genom massagen frisätts hormonet oxytocin som har en lugnande inverkan. Därför ger massage god effekt vid stressymtom.